Zdravlje

IMATE PROBLEM SA SUHOM I ISPUCALOM KOŽOM? Kućna krema od SAMO 3 SASTOJKA je rješenje vaših muka

Mada ste sigurno isprobali raznorazne proizvode, losione i kreme, vaša je koža još uvijek suha, mislimo da je pravo vrijeme da isprobate ovaj domaći recept za kremu koja je napravljena od potpuno prirodnih sastojaka.

Ovu kremu možete napraviti vrlo lako kod kuće. Glavni sastojak ove kreme je zapravo pčelinji vosak.

Taj je vosak potpuno prirodan proizvod i ima puno toga što može pomoći vašoj koži. Djeluje relaksirajuće i ima smirujući efekat na crvenilo na ispuknutoj i suhoj koži, a također smiruje osjećaj zatezanja koji se javlja kada je koža previše dugo izložena vjetru.

Ovaj je vosak vrlo efikasan kao pripravak koji sprečava pretjerano isušivanje, a svi znate da je vlaga potrebna za mladenački izgled kože i njezinu elastičnost. Uz ovo, trebat će vam i med i maslinovo ulje za kremu protiv suhoće kože.

Sastojci koji su vam potrebni su sljedeći:

  • pola šolje pčelinjeg voska,
  • tri kašike meda,
  • jedna mala šolja maslinovog ulja.

Priprema i prijava obavljaju se na sljedeći način:

Stavite sve sastojke u metalnu posudu, a zatim ih otopite na pari. Nakon toga ulijte ih u plitku staklenu posudu i pustite da se stvrdnu. Poželjno je držati posudu zatvorenom, a kremu možete redovito koristiti. Sve što trebate je dobro utrljati kremu na mjesto gdje je koža baš jako suha i ostaviti to tako da se upije preko noći. Vrlo je jednostavan recept, a uz to je vrlo učinkovit i svakako ga vrijedi probati.