Bez mobilnih pametnih telefona danas ne možemo uopće živjeti. Mi to željeli priznati ili ne, bez njih danas ne možemo uopće funkcionirati. Jednostavno nam je to potrebno, pogotovo kada odemo negdje, a on nam pomaže da pronađemo željeno odredište bez ikakvih poteškoća.

Bilo da trebate razgovarati s nekim na daljinu, to možete učiniti pomoću pametnog telefona, bez ikakvih troškova. Jeste li znali tajnu svog telefona? U današnjem članku donosimo neke stvari koje uopće niste ni znali.

1. Memorija telefona

Prije ili poslije, memorija telefona će biti preopterećena. Kada to učinite, i kada ćete naići na ovaj problem, možete prenijeti sve svoje podatke u Telegram Messenger, koji vam omogućuje slanje poruka i podataka sebi.

2. Telefon kao kamera za nadzor:

Stari telefon možete lako koristiti kao alarm za buđenje ili nadzornu kameru. Motion Detector Pro je odlična aplikacija za te stvari. Mobiteli onda reagiraju na pokrete i odmah vam šalju slike kad se neko pojavi u sobi, zar to nije sjajno?

3. Telefon kao kamera za automobil:

Telefon možete koristiti i kao kameru za vaš automobil. Auto car dash je izvrsna aplikacija koja će vam pomoći pri eventualnim problemima u vožnji s velikim problemima u automobilu pri vožnji.

4. Pristupite tajnom izborniku:

I to je možda najzanimljiviji dio današnjeg članka. Idite sada, odmah na postavke i 7 puta zaredom odaberite opciju broja modela svog mobilnog uređaja. Možete poboljšati kvalitetu signala, izgled samog uređaja i mnoge druge korisne informacije.

Ostatak teksta možete da pročitate OVDJE

Izvor: Novi.ba

Preporučujemo
Loading..