Jedan se momak (26) našao u veoma neobičnoj situaciji, i nije mogao ni pretpostaviti koliko će se sve to zakomplikovati.

On je, naime, nakon raskida sa svojom bivšom djevojkom, spavao sa njenom vlastitom mamom i sa još jednim svojim dobrim prijateljem, a svoju nevjerovatnu ispovijest je podijelio preko društvenih mreža sa čitavim svijetom, a u ispovijesti je naveo sljedeće:

“Imao sam sinoć seks sa mamom svoje bivše cure i sa jednim dobrim prijateljem, a sad mislim da mi se njih dvoje stvarno sviđaju, naročito njena majka! Moja bivša cura i ja smo se inače još kao studenti upoznali i bili smo u vezi tri godine. Raskinuli smo prije pola godine, ali smo idalje dobri prijatelji. Prije par sedmica sam u prodavnici sreo mamu svoje bivše i nas dvoje smo otišli na kafu. Predložila je da poslije toga odemo u bar i popijemo pravo žestoko piće. Nakon par čaša vina, počela je da se napaljeno nabacuje meni i da me strastveno ljubi, a onda je došao i moj prijatelj. Rekla mi je da već godinama mašta o trojci sa nama dvojicom i da je to ono što zamišlja kada mastrrubira.”

Nakon toga, prema njemu, svi su skupa otišli u stan njegovoga prijatelja i tamo su imali žestok seks cijelu noć. Kako sam priznaje, to je bio najbolji seks kojeg je on imao u cijelom životu, i misli da mu se mama njegove bivše djevojke ozbiljno sviđa. Otkrio je i da mu je ona kazala kako se on njoj stvarno svidio još otkad ih je njena kćerka upoznala, te kako bi htjela da ponovo dožive ovu avanturu. On se sada dvoumi da li o ovome treba da upozori svoju bivšu i da li treba da joj sve kaže.

Preporučujemo