Ovom je muškarcu dijagnosticirana najozbiljnija bolest te su mu data samo tri mjeseca života.

On je Irac Danny McDonald i ima 74 godine. Nakon što je saznao da ima raak, rekao je NE hemoterapiji.

Nakon četiri godine, Danny se osjeća odlično, a sve zahvaljujući dnevnom protokolu koji je usvojio. Ovaj se protokol sastoji od konzumiranja soka od pšenične trave, odnosno mlade pšenice, hranjive guste „superhrane“ s raznim nevjerovatnim zdravstvenim prednostima.

Danny je postao svjestan svog stanja kad mu je jednog dana čir naglo eksplodirao u želucu. Kad su ga prevezli u bolnicu s farme na kojoj on i danas živi, ​​liječnici su se neumorno borili kako bi nekako zaustavili krvarenje, da bi nakon toga otkrili da je Danny zapravo imao teški oblik želučanog kacinoma koji se nažalost proširio po cijelom tijelu.

Postojao je samo jedan oblik liječenja, a liječnici su to predložili, zračenje i hemoterapija, što je on odmah negirao.

Nakon četiri godine, Danny je otišao u bolnicu i doktorima otkrio da je ozdravio samo zahvaljujući kućnom liječenju koje uključuje i mladu pšeničnu travu.

„U roku od sedam dana nestalo je osjećaja pečenja i počeo sam se osjećati puno puno bolje. Prestao sam uzimati tablete koje su mi propisane i evo do danas nisam uzimao nikakve tablete. Mjesec dana kasnije bol je potpuno nestala i znao sam da sam na putu oporavka. Pšenična trava je radila. Donio sam ipak na kraju ispravnu odluku kad sam odbio savjet liječnika.”

Ispod, u priloženom videu, možete vidjeti kako možete uzgajati mladu pšenicu i kako od nje napraviti piće koje je izliječilo ovog čovjeka.

Preporučujemo