Novo

Imao je 30 kilograma i 46 godina manje, bio je ozbiljan frajer: Ovo je jedina fotografija sa venčanja Radoša Bajića i njegove supruge Milene!

Kada je u pitanju venčanje Radoša Bajića održano je dva puta, iako je poznati glumamc i reditelj u braku sa supruom Milenom bez prekida i to tokom dugačkog niza godina. Naime, par se najpre venčao pred matičarem još pre nepunih pet decenija, da bi tek 2013 godine, ispunili i dugo odlaganu želju da to učine i u crkvi. Sada je javnosti dostupna slika sa prvog venčanja ovog poznatog para iako je očigledno da je prošlo mnogo vremena osmeh mladenaca isti je kao i na samom početku.

Venčanje Radoša Bajića sigurno mu deluje kao daleka prošlost jer njegova ljubav sa suprugom Milenom datira od pre više od pedeset godina. Naime, upoznali su se 1973 godine, da bi tri godine kasnije došlo do ceremonije na kojoj su se uzeli. “Četvrtog maja 1973. godinu upoznao sam prelepu Milenu Bjelić koja će posle 3 godine postati Bajić… Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba sa upotrebom zajedničkog kupatila – borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav koja traje do danas… Na mnogaja ljeta…” – izjavio je ranije Bajić.

Venčanje Radoša Bajića sa suprugom zatim je ponovljeno pred Bogom 2013 godine u manastariu Raovica, a par je tokom ovih pet decenija prošao mnogo zajedničkih srećai nesreća, a najveći izazov za njih sigurno je bila Milenina opaka bolest s kojom su se takođe zajednički borili.

“Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć” – ispričao je ranije Radoš.