Showbizz

Imamo noćne more od njenih zrikavih očiju i kljakavog nosa: EVO Divne DNK danas, pa ŠTA SU JOJ NAPRAVILI?

Divna DNK proslavila se u reality showu Zadruga prije par godina – ni kriva ni dužna.

Bila je potpuni autsajder u tom šou prvenstveno jer je odudarala svojim izgledom, imala je grbu na leđima, oči su joj škiljele i bila je zrikava, ali bila je jedna od rijetkih sudionika u samom programu kojeg su podržali svi ostali zadrugari.

Čak joj je i nekoliko starleta u Zadruzi ponudilo poneku plastičnu operaciju kad su izašli, a to uopće nije bila dobra volja i neke namjere, samo su željeli dobiti glasove publike, koja je već uveliko bila na strani Divne DNK. Čak je i u samom šou stupila u romantičnu vezu, a svi su mislili da je to marketing, ali, njih dvoje ipak su ostali zajedno i danas su u braku i imaju dijete.

Soraja joj je tada bila najbliža u Zadruzi, ali kad su kasnije Divnu pitali je li se čula s njom i je li stvarno platila operaciju koju je obećala, rekla je da ju je blokirala na telefonu kad ju je probala nazvati. Marko Milinković ju je oženio, a sada žive vrlo skromno, budući da niti jedan od njih nije radio, socijalna služba im je oduzela dijete, ali sada su ga vratili jer je Marko našao posao.

Žive u malom zaseoku, u nemalterisanoj kući u zaista lošim uvjetima. Uhvatila ih je vrijedna ekipa paparazza i može se vidjeti da su sretni i da se zaista vole. Uzgajaju piliće, i najvjerovatnije tako se i hrane u ovim vrlo teškim vremenima. Da li se sjećate Divne DNK?

Add Comment

Click here to post a comment