Jedna žena koja se zove Pam Shaw je nedavno ponovo bila u centru pažnje jer je svojom objavom na društvenim mrežama ostavila javnost bez teksta. Vesela starica koja ima već 70 godina svako malo se javi i razglasi kako pravi ljubavne planove. Kako sama tvrdi, tek sada ima željenu slobodu da se ti planovi i emotivno, ali njoj bitnije, sek*ualno ostvare.

Ova bivša igračica kabareta jasno tvrdi kako nikada nije bila intimna sa muškarcem u cijelom svom životu. Smatra kako je sada došlo pravo vrijeme za to.

“Ja se osjećam fantastično. Čekam svoju prvu pravu ljubav. Najviše bih voljena nekog visokog, markantnog milionera koji je dobar u krevetu. Želim da imam muškaraca koji će da me razapne na krevetu, da mi donese to nezaboravno iskustvo. Ne dolaze u obzir nikakvi penzionerčići kojima ne može da se digne jer ih muči prostata. Oni su za starački dom samo.” objasnila je ona.

Pam je čitav svoj život ostala djevica iz prostog razloga jer nije željela da ima nikakve intimne odnose prije stupanja u brak, baš kao što ju je, kako kaže, njena majka naučila. Ogroman broj obaveza koje je imala tokom karijere i mnogobrojni nastupi su je na kraju odveli na potpuno  drugu stranu i ona zato nikada nije uspjela da pronađe sebi neku srodnu dušu. Ali, ona je sada ipak konačno u penziji i odlučila je napokon da sebi pronađe muškarca sa kojim će moći da nadoknadi sve što je propustila

“Smatram da nikad nije prekasno da se probaju neke nove stvari u životu. Uočite samo Joan Collins. Starija je od mene, a ima s*ks pet puta dnevno.” objasnila je ona.

“Nikada nisam imala nikakve odnose u krevetu, samo par poljubaca. Nisam se htjela upuštati u te razvratničke avanture jer sam se bojala šta će mi majka reći. Međutim, ona je prije par godina preminula, pokoj joj duši, tako da je vrijeme da i ja konačno formiram svoj ljubavni život.”

Izvor: Dailly Mail

Preporučujemo