U posljednje vrijeme često možemo pročitati razne priče i ispovijesti koje nas jednostavno obore s nogu. Ova današnja je jedna od njih:

“Imam 35 godina, a moj muž (70) me je zaposlio kod svog jednog prijatelja koji je, moram reći, savršeni ljubavnik. Sada ćete me vjerovatno osuditi, ali tako je, bolji je u krevetu i ima mnogo veći adut.

Ja imam 35 godina i sada sam se po prvi put zaposlila. Odnosno, moj muž mi je uspio naći posao sekretarice kod svog najboljeg prijatelja i vršnjaka. Posao je lagan, ništa posebno, javljam se na telefon, kuckam na kompjuteru i slično. Bio mi je prvi radni dan na poslu, a njegov prijatelj je odjednom ušao u moju kancelariju i počeo da me napastvuje.

Naravno na početku sam se branila, a onda mi se njegov šarm dopao. Iako je bio malo grublji, bilo je nezaboravno. Završili smo u toaletu, ja naslonjena za zahodsku šolju. Moram vam reći, bolje iskustvo u životu nisam imala. On je zaista, savršen. Sve je bolje – od njegovog šarma, do aduta među nogama. Zahvalna sam svom dragom mužiću što me je zaposlio tu. Inače, nikada ne bih doživjela ovako nešto.

Kada sam se taj dan vratila kući, muž me pitao kako mi je prošao dan. Ja sam mu, sva nasmijana rekla da je prošao odlično, i da mi je baš žao što nisam ranije počela. Zahvalila sam mu se što mi je pružio tu priliku. Naravno nisam mu rekla, da sam imala odnos u toaletu sa njegovim prijateljem i da sam ga 4 puta dovela do vrhunca u samo sat vremena.

A on jadnik nije ni svjestan šta smo mi to raidli. Njegov prijatelj mu sigurno neće ispričati. Sada svaki dan idem sa osmijehom na licu i cijeli dan provodim sa svojim novim ljubavnikom. Medić moj. Posao ne stižemo raditi kako treba, sve nosimo kući. Ali ja se ne žalim.”

Izvor: Dnevne vijesti

Preporučujemo
Loading..