Novo

Imam 23 godine i MAJKA SAM 34 DECE! Ovako izgleda moja svakodnevnica! SVI U ŠOKU! OVO JE NEMOGUĆE!

Biti majka nešto je najljepše na svijetu, ali isto tako to je velika životna odgovornost i uloga koju ćete vi imati do kraja svog života. Naime, ako se malo vratimo unazad znamo da su žene znale da rađaju i po 5 ili 6 djece, koju su bez problema othranile, dok je u današnje vrijeme to potpuno drugačija priča, pa tako imamo priliku da vidimo da žene imaju jedno ili dvoje djece, i da je to to.

Mi vam u nastavku donosimo jednu priču iz Afrike, a riječ je o jednoj ženi koja ima samo 23 godine, i koja je vjerovali ili ne majka čak 34 djece. Naime, njeno ime je Tuasive Mekhonđa i ona je vlasnica doma za siročad, u mjestu u kojem živi. Odlučila je da usovji svu djecu sa ulice, kao i majke tinejdžerke, i tako ona svakog dana brine o njima. Ona je sa samo 18 godina postala samohrana majka, bila je primorana da svoj ali i život svog djeteta uzme u svoje ruke, pa je na kraju ona osnovala organizaciju pod nazivom “Nisi sama”, i odlučila je da pomogne svima koliko može.

@tusaiweyana

I hope one day when we starting building the hostels we will have a laundry room.

♬ Motivational Background – Steeland

Ova nevjerovatna žena u drugom stanju ostala je sa samo 16 godina, i njoj sudbina nije bila naklonjena, jer je nju njen partner u međuvremenu ostavio, a ona je na kraju rodila dijete sa posebnim potrebama. Ali ona je iz svega toga odlučno ustala i snašla se, a našla je i ono što je najviše ispunjava, a to je da ona pruža drugima pomoć. Sklonište koje je ona oformila za sve kojima je potrebna pomoć ima djecu od pet mjeseci, pa sve do 16 godina. Njena dnevna rutina i briga o njima je zaista naporna i zahtjevna, ali ona to radi s lakoćom i osmjehom na licu i ništa joj ne stvara problem. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@tusaiweyana

Someone requested this ⬆️ note:My other children are on holiday and I am the only one who cook for the under 5 children! & Every child has his/her own morning chores! #foodie

♬ QUIET DOWN 2 – Madison Malone