Stories

Imam 18, a moj dečko 54, kad sam mu rekla da sam trudna on me…

U zadnje vrijeme svjedoci smo sklapanja sve većeg broja brakova između partnera čija je dobna razlika 30, 40, pa čak i 50 godina.

To je zasigurno danas postao trend, posebno među mladim djevojkama koje je nekoć privlačio izgled, inteligencija ili šarm muškarca, a danas se sve svodi na materijalizam.

Također imamo situacije u kojima se mlađi muškarci vjenčavaju sa starijim damama, neki zbog papirologije i odlaska u inozemstvo, a neki naravno zbog, opet, novca i nasljedstva. Ukoliko se radi o takvim brakovima na Balkanu, onda je 90% brakova sklopljenih radi finansijske ili neke druge koristi. Najgore od svega je što se djeca rađaju iz takvih brakova, a onda se događaju razvodi, a najmlađi su zasigurno oni koji trpe najveći pritisak u čitavoj ovoj priči.

Danas za vas imamo istinsko priznanje djevojke koja je Karlovčanka i živi u Hrvatskoj i koja je svoju priču nedavno podijelila na Facebook profilu, ali nije otkrila svoj identitet. Naime, ona ima svega 18 godina, a u vezi je s muškarcem koji ima 51 godinu i koji ima troje djece s jednom lijepom ženom od 37 godina. Ugovorio joj je posao u firmi kao pripravnica, i tako je zapravo započela njihova ljubavna romansa, zaljubila se kao nikad prije.

Otkinula je na njegovu stabilnost, moć koju je posjedovao i karizmu koju mogu imati samo zreliji muškarci. Imala je posao u njegovoj tvrtki, ne radi ništa i plaća joj ide, s njim je na putovanju i kad mu je prije 2 mjeseca rekla da je trudna sve je palo kao jesenska kiša. Prijetio joj je da će se obavezno toga odmah riješiti, da ne želi nikakvo kopile da ima. Naravno da mu je lagala, samo da bi se on razveo od njegove žene. Želi biti jedina u njegovom životu. Kada mu je priznala sve, on je rekao da mogu ostati skupa, te da on shvata njenu naivnost i djetinjastu ljubomoru, te da to ne treba shvatati ozbiljno.