Stories

Imali smo prljavi razgovor tokom odnosa u krevetu, a onda je uslijedio šok: Dečko me je ovako nazvao i zgadio mi se u sekundi

Ovih dana kada smo primorani da sate provodimo u izolaciji, dosta bračnih parova, ali i onih koji samo žive zajedno pokušavaju očajnički učiniti svoj seksualni život što zanimljivijim, a obzirom da imaju vremena na pretek, onda oni eksperimentišu sa raznim stvarima kako bi sav taj ugođaj napravili zanimljivijim i uzbudljivijim.

Često, međutim, to sve ne ispadne baš onako kako se zamislilo, ili jednostavno ode u totalno suprotnom smjeru. Jedna je djevojka tako svom momku predložila da tokom vođenja ljubavi ubace nešto inovativno. Prijedlog je bio prljav razgovor kako bi začinili malo sve to, ali ona zato jednu stvar nikako nije mogla očekivati.

Ona je tako svoje ne baš lijepo iskustvo podijelila na društvenim mrežama gdje je tražila i savjet od ostalih korisnika.

“Sa svojim dečkom sam već 6 mjeseci u vezi i do sada je sve normalno. Svađamo se, činjenica, ali i to je normalno. Sitnice su to samo, brzo se pomirimo. Nekada mi uopšte nije privlačan, ali ja ne dopuštam da to uopšte utiče na našu vezu, obzirom da ga ja baš volim. Ali, ne znam da li ću ovo moći da podnesem.”

Ona dalje u svojoj ispovijesti otkriva kako je vođenje ljubavi uvijek bilo sjajno, ali ga je ona ipak zamolil da proba malo začiniti stvari kako se ne bi upalo u neku rutinu. On je tako uveo neke promjene jer je i njemu bila želja da oboje budu sretni i zadovoljni, ali se ipak desilo nešto što, vjerovatno, ni sam nije želio.

Naime on se tokom odnosa, kada ga je ona zamolila da joj priča o prljavim stvarima, toliko uživio da ju je u jednom momentu nazvao “Ti si moj prljavi paradajz”.

Kako je ona na kraju kazala, te riječi su je totalno ohladine, i kroz nekoliko sekundi joj je postao strašno odbojan, zbog čega sada ne zna šta da radi.