Jasmina, koja danas ima 28 godina, podijelila je svoju emotivnu priču na društvenim mrežama o odluci koju je donijela sa 19 godina, a koja je i dalje izvor njezinog kajanja. Odluka koju je donijela utjecala je ne samo na nju, već i na život njezine majke.Priča počinje s razvodom njezinih roditelja kada je imala 16 godina. Razvod je bio ispravna odluka, budući da je njihov brak bio pun svađa i financijskih problema. Nakon razvoda, otac je brzo našao novu partnericu, a majka i djeca su ostali u stanu koji im je dodijelio otac.

Jasmina je osjećala gubitak oca i, nesvjesno, počela kriviti majku za razvod. Odlučila je poduzeti korake kako bi spriječila majku da uđe u novu vezu s kolegom. Manipulirala je situacijom u restoranu u kojem je majka radila, pokušavajući razdvojiti majku i tog muškarca. Nažalost, uspjela je, ali njezina kratka veza s tim muškarcem nije imala budućnost, a odnos između nje i majke je bio narušen.Jasmina je naknadno napustila obiteljski dom, završila fakultet i zaručila se za drugog partnera. Tek tada je odlučila razgovarati sa svojom majkom i ispričati se za svoje postupke. Majka ju je oprostila, ali Jasmina se osjećala krivom i kajala zbog svoje nezrelosti i zavisti prema majčinim ljubavnim odnosima.

Reakcije na njezinu priču na društvenim mrežama su podijeljene. Neki su pružili podršku i razumijevanje, dok su drugi osudili njezine postupke. Ova priča naglašava važnost komunikacije i razumijevanja u obitelji, te kako nezrele odluke u mladosti mogu imati dugotrajne posljedice. Jasmina je naučila važne lekcije o oprostu i sazrijevanju, ali njezina priča također potiče na razmišljanje o tome kako bolje komunicirati i nositi se s obiteljskim konfliktima.Jasmina je priznala svoje greške i pokazala spremnost na ispravak, što je važan korak prema osobnom rastu i popravljanju odnosa s majkom.