Novo

IMALA JE 37 KILOGRAMA, OD GLADI JE PADALA U NESVEST Srpska voditeljka se izborila sa VISOKORIZIČNOM TRUDNOĆOM, a u prošlosti je bolovala od ANOREKSIJE: “Jela sam jednom u par dana”

Ovaj dan započinjemo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a koja nam u poslednje vrijeme nudi veoma zanimljive priče i nove situacije u kojima se nađu neke od naših poznatih ličnosti. Inače na našoj javnoj sceni nalazi se veliki broj voditeljki, a u poslednje vrijeme kriteriji za ovaj posao su spali, tako da skoro pa svako može da se bavi sa ovim poslom, dok nekada ranije to nije bilo slučaj.

Mi ćemo danas da se bavimo sa jednom voditeljkom, koja je na našim prostorima veoma popularna, a koja se u aprilu ove godine porodila. Riječ je o Kseniji Bujišić, koja je kako smo već naveli u aprilu ove godine na svijet donijela sina Danila, a inače je imala visokorizičnu trudnoću, pa je zbog toga nekoliko nedjelja prije poroda ona morala da provede u bolnici. Dječak je na ovaj svijet stigao prije vremena, ali porođaj je prošao u najboljem redu. Nakon što se porodila, oglasila se na svom Instagramu gdje je napisala: “Danilo je naše čudo”.

Voditeljka već ima kćerku koja se zove Lora, a nakon nje ona je rekla kako će odmah početi da radi na proširenju porodice. Ova lijepa voditeljka jedno vrijeme je imala problem sa anoreksijom sa kojom je uspjela da se izbori, a jednom prilikom govorila je na ovu temu pa je rekla: “Jela sam jednom u par dana, samim tim organizam gubi potrebu za hranom i nisam imala apetit. Kada sam shvatila ozbiljnost situacije shvatila sam da to moram da iskorenim u potpunosti. Padala sam u nesvest i svaki put kad se to desi ja narednih par dana povedem računa i posle se vratim na isto. Postupala sam veoma neodgovorno prema onome što mi je najbitnije, a to je moje zdravlje. Jako je teško iščupati se iz bilo kog oboljenja, a kamoli iz tog koji je u vezi sa psihom”. Ostatak teksta pročitajte ovde.