Zanimljivosti

Imala je 270 kilograma i nije mogla da diše: SUPRUGU SE GADILA! Danas izgleda ko avion, niko ne može da vjeruje da je OVO ONA(VIDEO)

Da je prekomjerna težina postala jedan od najrasprostranjenijih zdravstvenih problema u svijetu možemo ćuti skoro svakodnevno od medicinskih stručnjaka, a možemo se i uvjeriti, gledajući razne emisije, koliko pretilost može uništiti ne samo zdravlje nego i čitav život jedne osobe. Mnoge rijaliti emisije se snimaju na temu gubljenja kilograma, pa je takvih bilo i u našem regionu, a jedan od uspješnijih je bio i Život na vagi.

Sličan rijaliti se emituje i u Americi pod nazivom “My 600-lb life” na koji se prijavila i žena pod imenom Laura Perez koja je živjela u San Antoniu. Ona je imala čak 270 kilograma i jedina želja koju je imala u životu je bila ta da smrša. Ona se u emisiju prijavila iako se njen suprug protivio tome jer je ovakva kakva je bila, u potpunosti zavisila od njega.

On joj je donosio hranu i bila je osuđena na njegovu pomoć u svemu, jer je prektično bila nepokretna i nije se dizala iz kreveta. Ona je zahvaljujući rijalitiju dobila operaciju u kojoj joj je urađena želučana premosnica i otišla je na strogu i rigorioznu dijetu. Uspjela je da izgubi skoro sav višak kilograma i sada izgleda kao manekenka i ima samo 70 kilograma.

U toku njene borbe sa kilogramima, njen odnos sa mužem je postajao sve gori, kako je ona postajala samostalnija. Nije mogao da se pomiri da je ona ogromna žena koja je sa sobom morala nositi bocu sa kiseonikom jer nije od debljine mogla ni da diše, sada postala prava ljepotica koja je uz to postala i potpuno nezavisna od njegove pomoći. Ona danas redovno objavljuje nove fotografije na društvenim mrežama i malo ko može da povjeruje da se radi o istoj osobi.