Novo

IMA UBEDLJIV RAZLOG! Kraljica Elizabeta II zaklela se kao devojka da će nositi JARKE boje! EVO ZAŠTO! Nećete verovati…

Mi ćeo u nastavku da pišemo o kraljici Elizabeti, jednoj od najpoznatijih ali i najuticajnijih žena u cijelom svijetu. Vjerujemo da će kraljica da uđe u historiju po mnogim segmentima, a jedan od njih je i taj da je ona prije nekoliko dana proslavila 70 godina njene vladavine, i toga što se ona sedam decenija nalazi na prestolu.

Ono što je zanimljivo jeste da su nju sve ove godine pratile i njene odjevne kombinacije koje su uvijek nekih jarkih boja, a iza svega ovoga krije se jedna priča za koju je malo ko znao, a mi vam u nastavku otkrivamo o čemu se tu zapravo radi. Naime, ono što je zanimljivo jeste to da je njen poseban način odjevanja i pojavljivanja u javnosti, vrhunac dostigao još 2016.godine kada je ona proslavljala svoj 90-ti rođendan. Tada je kraljica izabrala zelenu neon kombinaciju i time je izazvala razne reakcije, a nju su tada poredili čak i sa žabcem Kremitom oz Mapet šoua.

Naime, razlog zbog kojeg se kraljica uvijek vodi time da nosi jarke boje, jeste to da bi ona bila lako prepoznatljiva u masi, te da svaki njen podanik može da je vidi. Jednom prilikom grofica od Veseksa, Sofija izjavila sljedeće: “Želi da se izdvoji i bude uočljiva, tako da ljudi mogu da kažu: “Video sam kraljicu”. Sigurno da ovo zvuči egocentrično, ali iza toga krije se jako dirljiva priča, tačnije ona je prilikom preuzimanja vlasti, dok je još bila jako mlada, zaklela se da će da služi narodu i toga se ona pridržava i dan danas. Ostatak teksta pročitajte ovde.