Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju koja je izazvala uzbuđenje njenih obožavatelja, a nikad ne biste pogodili ko je ona jer je danas neprepoznatljiva.

“Ti si žena, poštena, kraljica i ljudina od čovjeka … Pozdrav iz Tivta …”, “A ja sam pomislila, čokoladna djevojka.” … samo su neki od komentara ispod slike koju je objavila ova pjevačica.

Prepoznajete li pjevačicu sa slike?

Naime, na slici je Ana Nikolić koja je u opisu napisala:

“SFRJ kad smo svi bili isti, mislim da većina nas ima ovu sliku … “. Pisala je i šokirala fanove jer niko nije očekivao da će podijeliti fotografiju.

Na jednoj fotografiji Ana je sakrila tijelo u kupaćem kostimu, a pogledom na njezino lice zaključeno je da uživa u plivanju, ali po opisu koristi tablete i razne proizvode za mršavljenje kako bi joj pomogle da se vrati u formu.

Tablete za mršavljenje… Iz raja! Vidimo se na sudu! – napisala je Nikolić uz fotografiju koja je privukla puno pažnje pjevačevih pratitelja, uključujući glumicu Lidiju Vukićević, ali i druge zvijezde koje su komentirale fotografiju.

“Kakva si lijepa stvar”, rekla je glumica Ani, a Ana su u svakom slučaju ovakvi i slični komentari i te kako godili, jer su bili većinom svi pozitivni.

Sudeći po fotografijama, jasno je da je pjevačica puno izgubila i da je pisanje medija ispravno, ali sada ima drugih problema. Nedavno se odvojila od Raste, s kojim ima djevojku Taru, za koju kaže da joj je najveća sreća u životu.

Izvor: NP

Preporučujemo