Nastavimo s vrlo lijepim vijestima, koje će nas učiniti vrlo sretnima danas. Ova priča će vam pokazati nešto što do sada niste vidjeli, ali nikada niste čuli da se to dogodilo u vašoj blizini. Porodica je toliko kontroverzna da su čak i druge iste poligamne porodice imale isto mišljenje, u svakom slučaju.

Crkveni poglavar po imenu Brady je čovjek koji ima čak pet žena i dijeli 24 djece s njima, možete li vjerovati?

Ova cijela sretna porodica ima 30 članova i žive u dvije kuće koje su smještene jedna pored druge, jer nema teoretske šanse da se pod jednim normalnim krovom, bez obzira na veličinu kuće, ne sudaraju članovi porodice u prolazu. To znači da svaka od tih žena ima svoj mir i prostor za sebe i svoju djecu, kao i privatnost.

Ljudi su bili vrlo zainteresirani kada su saznali kakva je to porodica i kako se sve to pokazalo pa su mediji odlučili malo više istražiti njegov život u tami. Otvorili su vrata svoje kuće, a kamera ih je detaljno naslikala.

Žene sa kojima boravi zovu se Polina, Robin, Rosemary Noni i Ronda, a svake večeri on je s drugom ženom i apsolutno im ne smeta to u cijeloj priči. To bi značilo da svaka od njih spava s mužem svake pete noći.

Čini se da niko od njegove supruge ili djece nije ljubomoran, čak ni normalan, ali čini se da su iskreno voljeni i da se slažu svi zajedno. On će voljeti sve svoje supruge bez rezerve i nikada ne bi ostavio niti jednu od njih ili njihovu djecu. Ovaj su slučaj mediji nazvali “modernom porodicom sa poligamijom”. Biste li mogli živjeti s takvim životom i takvim ženama?

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo