Na domaćoj estradi, pripreme za novogodišnje i božićne praznike su u punom jeku. Estradni umetnici se pripremaju za nastupe i gostovanja u novogodišnjim emisijama, a televizijske kuće se trude privući poznate zvezde za svoje novogodišnje programe. TV Pink je posebno u fokusu, jer se očekuje da će privući veliku pažnju gledatelja širom Balkana tokom najluđe noći.Jedan od umetnika koji se ističe u ovim pripremama je Amar Jašarspahić, poznat kao Gile. Gile je omiljen pevač u regionu i uspešno je izgradio svoju karijeru nakon pobede na takmičenju “Zvezde Granda”.

Takođe je poznat po svom šarmu među ženama, što je doprinelo krahu njegovog prvog braka.Nakon razvoda, Gile je živeo kao slobodan muškarac, a mediji su ga povezivali s pevačicom Milicom Todorović, iako su se kasnije te glasine pokazale netačnim. Gile je izrazio nezadovoljstvo svojom profesionalnom situacijom tokom 2021. godine, istaknuvši da je imao problema da obezbedi dovoljno posla i prihoda. Sada mu je prioritet provoditi vreme sa svojim sinom, s kojim je nedavno proveo 15 dana na zimovanju i pripremio mu iznenađenje u obliku poklona.

Što se tiče ljubavnog života, Gile ne žuri ponovno stati pred oltar, ali ne isključuje tu mogućnost ako pronađe pravu osobu. Takođe je najavio izlazak prelepe balade koja će opisati njegov život, a očekuje se da će biti objavljena do Nove godine. Trenutno je srećan sa svojom porodicom i uživa u svim aspektima svog života.Sve u svemu, Amar Jašarspahić Gile je sretan sa svojom porodicom i uživa u svim aspektima svog života, a njegova popularnost na domaćoj sceni i dalje raste.