U zadnje vrijeme na društvenim mrežama imamo priliku da vidimo i pročitamo neke stvari o pozntim ličnostima, odnosno kako one izgledaju zapanjujuće dobro s obzirom na godine koje imaju.

Jedna od tih poznatih osobe je i američka glumica, manekenka i model Kristi Brinkli. Prošlo je godina i godina od kada je ona proslavila svoj 60. rođendan, ali ovaj model još uvijek izgleda nevjerovatno.

Na osnovu svoje nevjerovatne ljepote i fantastičnog izgleda, tokom svoje duge karijere je uspjela zaraditi preko stotinu miliona dolara što je zaista vrtoglava brojka.

S obzirom na njene debele godine većina smatra da je to usporava u napredovanju, međutim ono što moramo naglasiti jeste da je ona ne tako davno uradila kampanju kupaćih kostima, a to je svima bio dovoljno dobar dokaz da ona zaista nema nikake mane, te da joj ništa ne predstavlja neki problem. Zbog toga nju s pravom većina smatra jednom od najatraktivnijih i najseksi žena na svijetu.

Kada je njen izgled u pitanju, ona nema  neke specifične tajne. Ona kaže da je ključna stvat zapravo uravnotežiti dijetu sa vježbanjem.

Ona je cijeli svoj život bila fizički aktivna i stalno se bavila nečim što je  doprinosilo da ona i danas privlači pozornost.

Nikada nije išla na neke dijete, ali je uvijek pazila šta jede i nije pretjerivala sa nezdravom hranom. Naravno i genetika igra ogromnu ulogu ovdje.  Jer, džaba nama dijete i vježbanje, ako genetski nismo predodređeni da budemo zgodni, mladoliki i mršavi.

Šta vi mislite za ovu ženu? Da li je vama ona lijepa? Dokaz je da neko i u 60-tim može izgledati fantastično bez estetskih korekcija i dodatne plastike.

Preporučujemo