Maya Radanović, 33, imala je čak 272 kilograma. Njezini su se roditelji preselili iz Srbije u SAD u potrazi za boljim životom, a Maya je rođena u Portlandu.

Njezina priča objavljena je u emisiji TLC-a “Moj 600 funti život”.

“Prokletstvo moje težine, krivac i razlog zašto sam ovakva je moje srpsko porijeklo. U ovom narodu sve je vezano za hranu. Također, krivac je rastanak mojih roditelja dok sam još bila jako mala. Moja majka je morala puno raditi, a ja sam bila usamljena i našla sam utjehu u hrani. Odlazak moga oca bio je vrlo težak za mene, a otkako sam imao deset godina, počela sam biti vrlo debela.

Na početku srednje škole imala sam 136 kilograma, a na kraju 181 kg. Do dobi od 24 godine imala sam 226 kilograma. Kad se ujutro probudim, prvo zahvaljujem Bogu što sam živa još uvijek i što nisam preminula noću. Moje zdravlje je u katastrofalnom stanju. Situacija je iz dana u dan bila gora. Bilo je dana kad se nisam mogla tuširati.” objasnila je Maya.

Momak je prekinuo s njom

Na početku emisije Maya je rekla da je imala kršćanskog dječaka koji je uskoro raskinuo s njom.

“Već sam ja to prošla. Imala sam dečka s kojim sam bila oko četiri godine, zaručili smo se, ali ostavio me jer sam se bojala da zbog svoje težine neću moći roditi dijete.” rekla je Maya.

Uz pomoć liječnika uspjela je smršati 90 kilograma i podijeliti svoj napredak sa sljedbenicima na društvenim mrežama. Maya se pridržava strogog plana djeteta i sada je relativno zadovoljna. Kaže da je više ne bole toliko noge i kukovi i da konačno može normalno živjeti.

Preporučujemo
Loading..