Zanimljivosti

IMA 150 DJECE, A NIJEDNO DIJETE NE ŽIVI SA NJIM! Većinu Njih Nikada Nije Ni Vidio: Kada Čujete Razlog ZAPANJIĆETE SE!

Ovaj čovjek po imenu Joe ima 150 djece i nikada nije upoznao većinu svojih potomaka.

Njegovo umjetničko ime zove se Joe Donor i poznat je po tome što je otac rekordnog broja biološke djece, a njegovo vam ime već vjerovatno otkriva pozadinu čitave ove priče. Ovaj muškarac donira spermu već zadnjih 12 godina, ali ne putem klinika, već mu se putem Facebooka javljaju razne žene koje su uglavnom u homoseksualnim vezama i žele postati majke.

Nakon što jedna žena, klijentica, dođe u kontakt s njim, slijedi sastanak na kojem se žena pojavljuje s partnerom ili potpuno sama. Poslije toga jedna od njih ima spolni odnos s njim, a ponekad se sve radi i špricom.

Joe tvrdi da se tog posla nije odrekao ni za vrijeme karantene pa je tako stupio u veze s pet žena. Djeca čiji je on biološki otac žive diljem svijeta, u Americi, Argentini, Italiji, Singapuru, Velikoj Britaniji.

“Rijetko ih vidim iako nose moju DNK. Ukoliko mi parovi pošalju sliku djeteta, to je sjajno. Ukoliko me blokiraju i žele me potpuno zaboraviti, i to je u redu”– otkrio je da svoje usluge ne naplaćuje.

Kazao je da mu je najveća želja pomoći onim parovima koji nemaju ili ne mogu imati djecu i da mu je to jedina motivacija, te tvrdi da mu mnogi zamjeraju što to radi zbog svog ega, ali on smatra da to nije istina i da je zaista sretan što djeca trče uokolo i usrećuju svoje roditelje. Kazao je i da je upoznao pedesetak svoje djece, a neke je čak vidio kad su se rodila, a neke nije upoznao nikada, te da je bilo neugodnih iskustava:

„Jedna gospođa nije željela da njen suprug sazna da će ona spavati s sa mnom, pa mu je zato rekla da želi ostvariti samo jednu maštariju – vezu u troje. Shvatio je o čemu se radi tokom njihove veze i počeo mahati pištoljem. Jedva sam se izvukao iz te situacije i pobjegao”.