Svi dobro znate kćerku pokojnog Šabana Šaulića, Ildu, koja je dobila ime po svojoj pokojnoj baki.

Ilda se isprobala u mladosti i u tenisu, čak je bila i među 400 najboljih igrača svijeta, ali je shvatila da je ubrzani tempo stalnih WTA turnira naprosto umara i da ne može da živi ovako ubrzanim tempom.

Shvatila je da joj mikrofon predstavlja mnogo bolju opciju, i našla se u muzici, a iza sebe već ima veoma bogatu karijeru. Poznata je javnosti po lijepom izgledu, a njene pjesme su dostigle i sami vrh regionalne top liste.

Sada su vrijedni i pošteni novinari došli do jedne fotografije koju je malo ko do sada vidio, i zbog koje će javnost dobro da se zapita (muški će imati i neke specifične probleme tamo dole).

Tako je krajem ljeta prošle godine prelijepa Ilda, odlučila da slobodno vrijeme iskoristi na rijeci. Dok su sve poznate ličnosti odlučile potražiti odmor na nekim egzotičnim lokacijama, Ilda je, nalik na svog pokojnog oca, odlučila otići do rijeke i tamo pronaći potreban mir.

Ovo je jedinstvena prilika da vidimo Ildu u ovakvom izdanju, a komentari na fotografiju koju ćete vidjeti su više nego pozitivni. Šta mislite o pojavi Ilde Šaulić, i da li je primjereno da se žena godinama prikazuje na društvenim medijima? Napišite nam svoje komentare ispod objave, ali ne pišite nikakve uvrede ili glupe komentare.

Preporučujemo