Megan Markl i Kejt Midlton prisustvovale su obilježavanju Dana sjećanja na žrtve Prvog svjetskog rata. Položile su vijenac okupljene zajedno sa svim članovima kraljevske porodice,  ispred memorijalnog spomenika u Londonu.

 

Ono što je privuklo ogromnu pažnju cjelokupne javnosti jeste stajling obje vojvotkinje, koje su izgledale kao da su  sestre bliznakinje. Iako su ceremoniju pratile sa odvojenih balkona, Megan sa prvom damom Njemačke Elke Budenbender, a Kejt sa kraljicom Elizabetom II, princom Čarlsom i vojvotkinjom Kamilom, nije ih spriječilo da se skoro pa isto obuku.

Image result for meghan and kate 11.11.2018

Megan Markl je za veoma kratko vreme dobila titulu modne ikone u Velikoj Britaniji pa i šire. Njenim dolaskom u kraljevsku porodicu Kejt Midlton je dobila ogromnu konkorenciju, barem kada je riječ o modi. Međutim, kako prenose britanski mediji, Megan još nije dostigla Kejt te je vojvotkinja od Kembridža svojom odjevnom kombinacijom zasijenila suprugu princa Harija.

Strani mediji već dugo vremena pišu o tome kako je odnos vojvotkinja Kate Middleton i Meghan Markle vrlo čudan te ga opisuju kao prijateljski, ali još uvijek ne i preblizak. U zadnjih osam mjeseci, otkako se preselila u London i došla živjeti unutar Kensingtonske palače, Meghan Markle nekoliko smo puta mogli vidjeti u društvu šogorice Kate. Gotovo uvijek ovie dvije dame su  bile nasmijane i izuzetno ljubazne jedna prema drugoj. Vjerujemo da će se one vremenom itekako zbližiti.

Preporučujemo
Loading..