Zanimljivosti

I KAMEN BI ZADREČ’O! Prodala krevetac na kojem je preminuo rođeni sin pri rođenju: 7 dana posle, desilo se OVO, Jadna SEBI NIJE MOGLA DOĆI(VIDEO)

Svi oni koji hoće i mogu prvi put postati roditelji zasigurno im je to lijepo i neopisivo iskustvo.

Svi se mjesecima spremaju za taj veliki dan, ali 9 mjeseci izgleda kao vječnost, priprema se soba, kupuju se muške ili ženske stvari, a sve naravno ovisno o tome kojeg će spola biti beba. Ali, definitivno najgora stvar koja se roditelju može dogoditi je da je dijete bolesno ili umire kao što je to danas slučaj.

Današnja priča stiže nam iz Velike Britanije gdje je mlada majka bila u osmom mjesecu trudnoće, kada su joj liječnici javili strašnu vijest, a to je da će joj dijete umrijeti dok je još u maternici. Zamislite taj šok i probajte zamisliti s kakvom se boli morala suočiti? Bila je u takvom šoku da jednostavno nije mogla stići do svoje kuće.

Osjećala je svakodnevno kretanje djeteta kako se miče, a kako su prolazili mjeseci bila je sve tužnija, a ona posljednja 3 dana totalna tišina. Otišla je liječniku na pregled i on je mogao samo utvrditi da je beba stvarno bila mrtva. Ona i suprug kupili su prethodno sve stvari za bebu i bilo joj je teško to gledati, pa su riješili sve prodati i više se ne zamarati tim stvarima. Ali, nisu mogli ni pretpostaviti što će se uopće dogoditi.

Iznijela je stvari ispred garaže i sve uspjela prodati, a krevetić njene nesuđene bebe je kupio stariji gospodin koji je po zanimanju inače bio stolar. Čuo je njezinu užasnu priču, a onda se nakon nekoliko dana vratio i dao joj drvenu stolicu koju je napravio od tog krevetića. Šta mislite o potezu ovog gospodina?