Kao što mnogi srpski mediji prenose, poznata srpska glumica Snežana Savić jednom je zarobila srce bivšeg predsjednika SRJ i osuđenog balkanskog Hitlera Slobodana Miloševića, ali Miloševićev mentor Ivan Stambolić pao je na njezine čari, a navodno su njih dvojica čak i zaratili za ovu glumicu.

Glumica je krajem osamdesetih malo pažnje posvećivala Miloševiću, a onda je navodno otkrila da je to učinila uz dogovor sa Ivanom Stambolićem, i to je bio razlog njihove svađe i odvajanja jednog od drugog, a kasnije je sve to dovelo do Stambolićevog smaknuća.

Izvor koji je medijima dao informaciju navodi da je Stambolić uvijek bio popularan među ženama, dok Milošević nije bio stručnjak u tom području, a Stambolić se susreo s Miloševićem i potom ga upoznao sa Savićkom, s kojom je neko vrijeme bio u vrlo prijateljskim odnosima i koja mu je dugovala nekoliko usluga.

Svjedok kaže da je Miloševića jednostavno oduševila glumica, a osim ljepote koja ga je očarala, privukla ga je i njezina karizma, jer gdje god se Snežana pojavila u to vrijeme, skrenula je pažnju sa svih strana.

Iako je Milošević, prema izvorima, želio sve više i više, njih dvoje nisu ostali u dugoj vezi (mada su za to vrijeme često išli u galop), a postoji i priča da su glumica i Milošević proveli vikend zajedno u vili u blizini Smedereva, gdje se sve raspadalo od njihove akcije i uzdaha, pa je ubrzo nakon toga Milošević otišao na Kosovo i održao svoj čuveni govor, i nakon nekog vremena, saznao je da Stambolić stoji iza svega s glumicom, a to mu nije bilo nimalo lijepo.

Naravno, kasnije se saznalo da je i Mira imala svog navodnog švalera, ali o tome smo pisali već ranije.

Izvor: Novi.ba

Preporučujemo