Novo

I DANAS SVI PEVAJU NJENE HITOVE! Imala je skromne muzičke želje u detinjstvu, a onda je postala NAJBOGATIJA SRPSKA folk pevačica! Nećete verovati o kome je reč…

U našim domaćim medijima smo do sada više puta imali priliku da pročitamo razne novosti i zanimljivoti koje se odnose na naše poznate ličnosti, a to je narodu uvijek zanimljivo, posebno ukoliko je riječ o nekoj njihovoj poznatoj ličnosti. Sami počeci naših estradnih ličnosti bili su jako teški i većina njih dolazilo je iz siromašnih porodica, a danas su jedni od najpoznatijih na našoj javnoj sceni.

Kako vidite po naslovnoj fotografiji, mi u nastavku pišemo o jednoj našoj pjevačici, a vjerujemo da baš po ovoj slici i ne možete zaključiti o kome se radi, ali ukoliko vam samo napišemo da je nju proslavila pjesma “Kroz šljivike i livade”, onda vam je jasno da je riječ o Dragani Mirković. Ona je za vrlo kratko vrijeme zahvaljujući svojim talentom i predobrim pjesmama uspjela da osvoji tadašnju Jugoslaviju, a onda i vrlo brzo cijeli Balkan. Pjevačica danas uživa u plodovima svog rada, a već godinama sa svojom porodicom živi u dvrocu koji su oni kupili, i koji se nalazi nadomak Beča.

Dragana inače važi za jednu od najboljih i najhumanijih ličnosti na našoj javnoj sceni, i jedna je od onih koja je dosta pomogla mladim i veoma talentovanim pjevačima. Pjevačica je već dugo godina na javnoj sceni, vlasnica je najvećih hitova koji se pjevaju i dan danas. Naslovna fotografija na kojoj se nalazi naša poznata pjevačica potiče još iz još iz perioda kada je Dragana pohađala Osnovu školu, i kada je pokazala svoje prve muzičke talente i skolonost ka današnjoj profesiji. Šta vi mislite o ovoj našoj poznatoj pjevačici? Pišite nam u komentarima ispod.