Novo

“I DAN DANAS IMAM LJUBAVNICU” MILE KITIĆ VARA MARTU, a evo šta kaže o prvoj ženi i ćerki iz prvog braka

U današnjem članku govorit ćemo o jednom pevaču , a koji važi za jednog od njpoznatijih kada je u pitanju domaća estrada ali i šire. Naime , Mile Kitić je neko ko nastupa na raznim mestima u svetu , te neko za čiji se koncert svakako traži karta više. Naime , popularni folker je ispričao svoju životnu priču , te u velikoj ispoveti otkrio sve detalje o životu , detinjstvu , ljubavnicama , ali i žženi i ćerki iz prvog braka.

Tako je Mile svoju ispovest započeo ovako – Moj otac nije bio mnogo opasan. Do 15. godine živeo sam na selu, otac je otišao za Ameriku, bio sam najmlađi. Ja sam bio mezimac i zaštićen sam bio, oac nije bio strog. Kada sam završio srednju školu, otišao sam za Sarajevo. Imao sam odličan odnos sa porodicom, otac je bio uticajan čovek. On je za vreme rata bio u ropstvu, bio je u Nemačkoj 5 godina, a pre rata je pohađao večenje škole, pa je bio odbornik u selu.  Bio je veoma uticajan, bili smo složna porodica, ali jako siromašni.

Pa je nastavio: – Ne postoji grad gde nisam imao devojku, imao sam jednom deset odjednom. Nikada nisam plakao zbog nekog, bio sam mlad. Mlad sam se i oženio, i kada sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam i dan danas. Pored Marte imam. Skoro sve moje kolege imaju paralelne veze, trenutne “izlete”. Jedno osamdeset odsto. Ne mogu da ih imenujem. Odu na turneju i sretnu neku i eto. Vide lepu ženu, pa što ne bi. Te žene su “usputne stanice”, rekao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.