Zanimljivosti

HVALA BOGU, dolazi i kod nas! Kvadrat ove kuće SAMO 200 evra, BUDE GOTOVA ZA 1 DAN, prva napravljena u Bačkoj Palanci (VIDEO)

Balkan je vrlo specifično područje u čitavoj Evropi u pogledu smještaja, kako za bračne parove s djecom, tako i za one samce koji žele imati svoj krov nad glavom i mir na svaki mogući način.

Ali, to je u ovom području vrlo teško, jer su cijene nekretnina općenito vrlo visoke, a ekonomska situacija najgora u čitavoj Evropi. Upravo iz tog razloga veliki broj bračnih parova upadaju u vrlo velike zamke, zvane zajmovi, koja su čisto zlo iz kojeg nema izlaza – jako dugo. Zajmovi se potpisuju na otplatu minimalno 20 godina, a vi ste tada pod velikim pritiskom i da ne izgubite posao. Ne smijete se razboljeti, ne smijete mijenjati svoj posao, jer nikad ne znate šta vas čeka sutra.

Najbolji su zasigurno oni koji su od roditelja naslijedili nekretnine ili se slučajno nađu među pobjednicima na bingu, pa kupe sami sebi kuću ili stan. Ipak, postoji jedno vrlo dobro rješenje, a puno se već radi u Rusiji, Americi i Kanadi. Montažne kuće koje su sastavljene od ploča i koje vam dolaze po narudžbi i koje, vjerovali ili ne, koštaju samo 200 eura po kvadratnom metru.

Kuće su, kada se pogledaju, prilično moderne, a njihova ugradnja traje od jednog do samo tri dana. Ogromno staklo ispred kojeg vidite svoje dvorište izgleda zaista futuristički, tako da za vrlo malo novca možete dobiti siguran i kvalitetan dom. U Srbiji je već izgrađeno nekoliko kuća sličnog primjera, a sve više i više ljudi se odlučuje na ovaj korak. Pogledajte u nastavku kako to sve izgleda, sigurni smo da ćete biti oduševljeni. Vaša mišljenja?