Čuli ste toliko puta da žena ima aferu, da je nevjerna partneru, a zatim zavodi svog supruga i dobiva dijete s ljubavnikom, a sve to se može nekako sakriti ako je ta osoba imala odnose s mužem u isto vrijeme, tako da se dijete ovog ljubavnika može prikazati kao njegovo.

To je danas vrlo čest slučaj. Ipak, postavlja se pitanje kako sakriti tajnu kada muž pri rođenju zaključi da nema sličnosti između njega i novorođenčeta.

Cijela čudna priča o ovom čovjeku malo se razlikuje od svega, a kako kaže u cijeloj ovoj priči, cijela mu je porodica potpuno bijela i logično je da se iznenadio kad je u tom trenutku rođena njegova beba, sin koga je nestrpljivo iščekivao, i dijete je bilo – crno. Da dobro ste  pročitali. U istoj sekundi počeo je urlati  i vrijeđati svoju ženu, a ona mu je rekla da ga nikada nije prevarila.

On to nije mogao prihvatiti, jer uistinu nije moguće da bijelac ima crno dijete, nema mnogo logike u cijeloj priči, a upravo u trenutku kad je bacio ženu iz kuće, njegova majka je došla i počela ga kritikovati.

Kroz suze, majka mu je priznala da je jednom ona prevarila njegovog oca, s Ciganom, a on za to nikada nije znao, i da je rođen iz te veze. Zato je dobio takve gene i njegova je beba rođena s tamnijom kožom. Na kraju je vratio svoju ženu u kuću, ali ona mu je sve oprostila.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..