Novo

HTELA SAM DA UBIJEM DADILJU, GURNULA SAM JE NIZ STEPENICE! Nada Topčagić nije mogla da se OBUZDA kada je saznala šta joj kućna pomoćnica radi IZA LEĐA!

Kako ste i sami mogli da zaključite naša današnja tema nam dolazi sa naše domaće estradne scene, tačnije mi ćemo da pišemo o Nadi Topčagić koja je jedna od naših najpoznatijih pjevačica koja se na javnoj sceni nalazi već nekoliko decenija. O njenoj sjajnoj muzičkoj karijeri suvišno je i pričati, jer svi jako dobro znamo da je ona itekako uspjela u svom poslu.

Pjevačica se za domaće medije prisjetila raznih situacija u kojima se našla sa kućnim pomoćnicama, sa kojima kako stvari stoje nikako nije imala sreće. Tako je ona otkrila da je jednom prilikom svoju radnicu uhvatila kako je potkrada i to joj je već bilo previše. Ona je rekla kako je prema njima uvijek bila velikodušna, ali da su joj one zaista nanijele ogromnu štetu, a onda je rekla kako je jedna situacija ostala upečatljiva i da će da je pamti do kraja života:

“Nisam imala sreće s dadiljama i kućnim pomoćnicama nikada. Imalo se para u to vreme. Radilo se dosta, krv smo pišali da zaradimo. Nema gde nismo putovali, ostajali mesecima. Morala sam tada da unajmljujem žene da mi pomažu. Imala sam jednu kućnu pomoćnicu, tada sam sam bila u Kanadi na turneji. Moj sin Mikica je imao svega sedam meseci. Ja usred Kanade, a komšinica mi javlja, videla je moja vrata stana otvorena, Mikica u krevecu upišan, plače dete, a ona mi sve pokrala i pobegla. Ostavila dete samo s otvorenim vratima. Čak je i stvari za bebu odnela”, rekla je Nada. Ostatak teksta pročitajte ovde.