Svakodnevno smo uvjereni da smo čuli i pročitali sve, ali uvijek se nešto novo događa i podsjećamo se koliko je bolestan svijet svuda oko nas. Više niste sigurni u svoja 4 zida.

Priča dolazi ovdje, iz susjedstva, baš preblizu svemu što se događa oko nas. Neđib O. Ima 33 godine iz Zagreba, zaposlen u Njemačkoj, optužen je za pokušaj silovanja u Selcu gdje radi u trgovini. Prema pisanju lista “Novi list”, u kasnim večernjim satima pokušao je prisiliti djevojčicu na intiman odnos sa njima, a trenutno se nalazi u pritvoru koji je odredio Županijski sud u Rijeci zbog opasnosti da će moći ponoviti kazneno djelo. Čovjek koji je došao iz Njemačke, gdje ima apsolutno sve, učinio je tako ludu i glupu stvar.

Neđib je krkanski nasrnuo na 18-godišnju djevojčicu koja se nalazila blizu autobusnog kolodvora u Selcu, na Jadranskoj magistrali. Djevojčica je izgubila svijest pa ju je optuženi pokušao silovat.

Njegov se plan srušio kad se djevojka ipak probudila, odgurnula ga i obukla se, a ona je sebi pružila iznenađenje i bježanje. Kad ju je ponovo pokušao udariti, uhvatila ga je za vrat i tako se obranila. Odveden je u riječko tužilaštvo gdje je, kao što je i policija naglasila, negirao događaje, bio je apsolutno lud, što sigurno nije istina.

Međutim, istražni zatvorenik ipak nije pao na to jer je Neđib više puta osuđivan, u osam navrata, u razdoblju od 2005. do 2016., zbog delikta na području Zagreba, gdje ima prijavljeno prebivalište, i u Njemačkoj, gdje je, prema vlastitom svjedočenju, zaposlen.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo