Uncategorized

OTKRIVENO KO JE NOVA DEVOJKA ŽIKE JAKŠIĆA! Bivša je žena poznatog fudbalera Crvene zvezde, njegov skandal se i dalje pamti: ALI TU NIJE KRAJ..

U današnjem članku se bavimo novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a koja je u poslednje vrijeme bukvalno živnula. Tako svakog dana imamo priliku da pročitamo neke novosti koje se odnose na živote nekog od naših poznatih ličnosti, a što ljudi jednostavno najviše vole da čitaju.

Tako ćemo mi u nastavku da se bavimo sa novostima koje se odnose na jednog našeg poznatog voditelja, a kako  ste i sami mogli da zaključite, riječ je o Žiki Jakšiću, kod kojeg se u privatnom životu dešava mnogo toga. Naime, radi se o tome da je on sada u ljubavnoj vezu sa Tijanom Mijailović, o kojoj su otkriveni neki detalji iz prošlosti koji su jako zanimljivi. Tijana je bila u braku sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Nikolom Mijailovićem, sa kojim ima i sina. Izvor koji je dobro upućen u cijelu situaciju za medije je rekao sljedeće:

“Žika se opasno zaljubio, ona nije javna ličnost i uopšte ne želi da se povlači po tabloidima. S obzirom na to da radi ozbiljan posao takva vrsta marketinga joj ne treba… Od pre šest meseci sve više su počeli da se sreću i izlaze zajedno i desile su se „varnice“. Žika je bio taj koji je morao nešto više da se potrudi… Ma nova ljubav ga je baš dovela u red, često se sa njim šalimo kako ne sme da mrdne od devojke”, rekao je izvor. Ono što je još zanimljivo jeste da je ona na društvenoj mreži Instagram potpisana kao „The mother of dragon“, što znači majka zmaja, a osim toga u opisu profila stoji da se bavi ekologijom i menadžmentom, kao i da je članica UNESCO-a. Ostatak teksta pročitajte ovde.