Pogledajte šta vam zvijezde poručuju za kraj maja, možda vam se ljubav i strast smiješi….

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Dosta sreće možete imati u narednom periodu. Ne biste trebali da očekujete veće poslovne promjene i probleme, tako da nemojte se plašiti. Potrudite se da sami ne stvarate bespotrebnu tenziju, i zapamtite to.

LJUBAV: Nova ljubav u vama budi novu nadu i želju da u budućnosti sve bude drugačije nego prije. Odjednom imate mnogo više pozitivne energije i spremni ste za jedan nov početak nakon loših veza.

ZDRAVLJE: Redovno proveravajte pritisak, ali zaista. Moguće je da ćete imati neke probleme na ovom polju. Potrudite se da idete na redovne kontrole i da uzimate terapiju koja vam je prepisana, da ne bi došlo do nekih većih posljedica.

Grlo Prehlada Štitna žlezda

BIK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete da će se okolnosti poboljšati te da će posao procvjetati. Generalno vas očekuje povoljan period u kojem ćete lakše rješavati probleme baš zbog pretodnog iskustva.

LJUBAV: Na polju emocija sve teče uobičajenim mirnim tokom. Dan je pogotovo povoljan ako ste u dužoj vezi ili braku. Možete da očekujete da će se odnos sa partnerom poboljšati ukoliko ste imali nesuglasica

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da očekujete probleme. Osjećate se dobro i lijepo. Odlično ste raspoloženi i na neki način iz vas isijava pozitivna energija koji svi vide. Ne bi trebalo da brinete o čemu, uživajte.

Žena, voda, piće, sok

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Na poslovnom planu vlada sasvim stabilna situacija.

LJUBAV: Možete da očekujete da će vam voljena osoba pokazati šta zapravo osjeća prema vama.

ZDRAVLJE: Pazite na višak kilograma.

alo.rs