Novo

HOROR u Mladenovcu! Dok mu se sudilo za zlostavljanje, učitelj jahanja Miloš Đ(58) S**OVAO druge devojčice(13,15,17), sve se saznalo…

Koliko je sve u Sriji zapravo moguće po pitanju se ksulanog uznemiravanja maloletni osoba, do sada smo se mogli da uverimo više puta. U običnom narodu to se stalno dešava, ali među poznatim osobama koji su se na taj način neslavno proslavili, a najpoznatiji je slučaj srpskgo glumca Mike Antića.

Da podsetimo, on je uhapšen pre dve godine kada je optužen da je se ksualno uznemirava čak sedam svojih učesnica na časvima glume, a i dan danas se i dalje taj proces odvija. Danas vam mi donosim najnoviji slučajkoji nam dolazi također iz Srbije, konkretno iz Mladenovca gde je Miloš Đ, koji ima 698 odina da je sek sualno uznemiravao devojčice starosti od 13 do 15 čak i 17 godina starosti.

Sada je on zvanično i uhapšen a dok je sve ovo trajalo on je još pre radio iste stvari sa još dve maloletne devojčice i sumnjičio se za isto a i dalje je radio posao instruktora jahanja. Sve se naime desilo sada već davne 2011 godine, a celi proces suđenja je trajao punih 5 godina, a na kraju je oslobođen optužbi, te je pušten na slobodu?!

” Miloš Đ. se novom krivičnom prijavom tereti da je kao odgovorno lice jednog konjičkog kluba u periodu od 2010. do 2021. godine izvršio krivična dela silovanje, pokušaj silovanja i nedozvoljene polne radnje nad sedam svojih učenica” – saopštio je MUP. Inače, na kraju se saznalo da j esve svoje prljave akte činio u konjičkoj kolibi gdje je inače i držao same treninge. Sada se oglasila i majka iz 2011 godine, koja je na pravdu čekala punih 11 godina:” Pravda je spora, ali dostižna. Niko nije verovao mojoj ćerki kroz koji pakao je prošla. Njena izjava nadležnim organima tada je bila iskucana na tri strane, a on je ipak oslobođen zbog nedostatka dokaza. Nadam se da će se sada napokon otkriti istina i da moja ćerka nije lagala! – priča ova majka.