Ruska pjevačica i glumica tvrdi da ju je napao kozmetički hirurg tokom operacije korekcije usana.

Valentina Sidorova na internetu je objavila video na kojem se vidi njezino krvavo lice, za koje kaže da ga je napala Dr. Olesya Sokolan. U snimci, Valentina (20) tvrdi da se liječi u moskovskoj bolnici zbog ozljede glave, slomljenog nosa i potresa mozga. Međutim, Dr. Sokolan tvrdi da ju je prva napala Sidorova.

Policija je rekla da istražuje obje optužbe koje uključuju “prepirku” pred šokiranim pacijentima. U videu Sidorova kaže: “Sada sam u klinici. Tukao me liječnik zbog snimanja videa kako me žena udara. Počela me udarati po licu i glavi, nisam tačno znala što me udara.”

Dr Sokolan isprva nije komentirala incident, ali je tada optužila pacijenticu da se ponašala “nepristojno”, psovala i zatim skakala na nju. Doktorica joj je tada rekla da je poništila svoju raniju odluku o besplatnom korektivnom liječenju za pacijenta nakon što Sidororva nije bio zadovoljna radom druge povezane klinike, rekla je.

Optužila je Sidorovu da je koristila “ležerne riječi … i provocirao” koristeći svoju kameru, i pojurila prema njoj, uzrokujući joj pad, uzrokujući potres mozga i ozljede trbuha kad je bila u ranoj fazi trudnoće.

Sidorova, koja je išla na 34 klinike već (koje su je sve odbile) kako bi još više “spljoštila asimetrične usne “, tvrdi drugačije. Tvrdila je da je doktorica koristila nekakvu nepoznatu tvar koju je željela ubrizgati u nju.

“Pitala sam zašto na kutiji i pečatu nema službenih iskaznica. Odgovorila je: Ili vjerujete liječniku ili ne vjerujete. Odgovorila sam joj da je vidim prvi put i željela sam se uvjeriti u originalnost i kvalitetu lijeka jer brinem o svom zdravlju. Na to sam čula nepristojne riječi: Ustani i izađi odavde, da te ne propustim kroz ruke.”

Prijavila se policiji i primljena je u moskovsku bolnicu Botkin, gdje su joj dijagnosticirali prijelom nosa, ozljede glave i potres mozga.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..