Očigledno je da gotovo svi natjecatelji polako gube živce u Zadruzi, tako da očekujuemo da će svaki dan sve više sukoba među natjecateljima depava, tako da možemo vrlo lako očekivati ​​i neke fizičke sukobe.  

Dokaz svega navedeno je upravo ono što je učinio pčelar Miki Đuričić, koji očigledno gubi svoj zdrav razum, pa je za oko 20 minuta razmaka fizički napao svoju djevojku Suzanu Perović, kao i njezinu bivšu ljubavnicu Nadeždu Biljić

Miki Đuričić je dobio napad bijesa i agresivnosti tokom jedne svađe sa Suzanom Perović, te joj opalio krkanski šamar i izašao potom iz rehabilitacije.

Najpoznatiji pčelar Srbije koji dolazi iz Kupinova kao mahnit je hodao dvorištu, gdje je bila njegova bivša djevojka Nadežda Biljić, koju je kada ju je ugledao uhvatio i iskalio sav bijes na njoj, namlativši je nekoliko puta nogama, a zatim i svojim štakama.

“Šta li ti to si pričala sa onom Suzanom o meni iza mojih leđa, jel? Sad će viđet ka’te lupim ovijom štakom po glavuždi”, zavrištao je Miki na Nadeždu te je zaskočio i počeo mlatiti ludački.

Poslije toga, stiglo je naravno i pismo od produkcije u kojem su naveli da je Đuričić zvanično diskvalificiran, a šta će dalje da se desi, ostaje da se vidi.

Video možete pogledati u nastavku:

Vjerujemo da će se taj skandal nastaviti i nakon završetka zadruge, a u svim slučajevima sve će to imati sudski epilog, a Miki će vjerovatno ostati, ne samo bez honorara, već će dobiti najvjerovatnije i tužbu.
Izvor: Kurir
Preporučujemo
Loading..