Novo

HOROR KAKAV SE NE PAMTI! Otac ubio svoje troje dece kako bi se osvetio supruzi, javnost se zgrozila kad je čula razlog

Svakodnevno čujemo neke zaista grozne vijesti, vijesti koje malo ko može povjerovati da su istinite, ali to su, nažalost, sve stvari koje su se stvarno desile, ali mi “normalni” teško možemo shvatiti kako je neko u stanju takve stvari da uradi.

Doduše, nekima je to pak sasvim logično, i to je ono što je zabrinjavajuće u čitavoj toj priči.

U današnjem tekstu za vas imamo jednu zaista nevjerovatnu priču, nešto kao iz horor filma, a tiče se jednog muškarca, koji nije htio da mu se javno otkrije identitet, koji je sinoć kasno uhapšen na granici Meksika nakon što je prethodno pretukao na smrt svoja tri sina. Da, dobro ste pročitali. ALi tu grozota ove priče tek počinje.

Naime, Tužilaštvo savezne države Sonora u Meksiku je objavilo zvanično saopštenje za javnost da su tri dječaka, uzrasta osam, sedam i tri godine, smrtno stradali 2. januara u centralnoj državi Idalgo.

Počinitelj ovog gnjusnog zločina, njihov vlastiti otac, je nakon što je uradio što je uradio, nazvao svog oca, djeda trojice dječaka i sve mu priznao, rekavši da je to uradio svjesno – kako bi se osvetio supruzi. Deda je potom nazvao policiju, a muškarac je pobjegao na sjever Meksika, u nadi da može preći granicu, ali je ipak uhvaćen i priveden. Sada očekuje suđenje i prijeti mu višegodišnji boravak u zatvoru.

Tužioci su naveli da se muškarac redovno svađao sa majkom trojice dječaka, te da ih je ubio “da bi mogao njoj nanijeti ogromnu bol”, piše AP. Razlog svađe nije još zvanično poznat, ali komšije tvrde da je njega žena varala sa mlađim švalerom i da je bila spremna zatražiti razvod.