Zanimljivosti

HODAJUĆA KATASTROFA, ZAVODNIK IZ “CSI MIAMI” IZGLEDA UŽASNO: Zgrozit ćete se kada vidite NA ŠTA LIČI (FOTO)

Ako niste obožavatelj serije „CSI: Miami“, onda ste sigurno ipak morali barem jednom vidjeti čuveni intro ove serije u kojoj glumi David Caruso.

U jednom trenutku glumac skida sunčane naočale i gleda u kameru ubojitim pogledom, a na prvi pogled uopće ne izgleda poput opasnog lika, jer ima potpuno drugačiji imidž.

Serija “CSI: Miami” postigla je veliki uspjeh i do kraja desete sezone Caruso je zarađivao više od tristo hiljada dolara po snimljenoj epizodi. Tada je bio jedan od najplaćenijih glumaca u bilo kojoj tele-seriji. Nakon što je serija završila 2012. godine, odlučio se povući iz glume i javnosti.

Za vrijeme svoje karijere imao je veliki broj obožavatelja, pa je tako 1993. godine proglašen za najatraktivnijeg muškarca. Unatoč tome što je osuđen na početku karijere zbog toga što je imao neobičnu boju kose i jer nije imao atletsko tijelo. Mnogo je puta rekao da ga je film “Kum” potaknuo na glumu.

Bio je u braku tri puta, a prvi put je oženio Cherry Maugans 1979. godine, njih dvoje su bili u braku do 1983. godine. Nakon toga upoznao je glumicu Rachel Tikotin i nakon što se razveo od Cherry, odmah se oženio s Rachel. Godinu dana nakon vjenčanja dobili su djevojčicu kojoj su dali ime Greta. Brak je trajao samo tri godine. Nakon razvoda njegov se odnos s kćeri vrlo zakomplicirao.

“Malo je teško, jer je aktuelno u nekoj fazi natjecanja. Želi biti glavna u kući, a djevojke su vrlo moćne jer tačno znaju kako žele da stvari krenu”, rekao je glumac kada je Greta imala 11 godina.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.