Ana Korać je poznata srpska starleta i rijaliti igračica koja je zadnjih nekoliko mjeseci konstatno u žiži medija i javnosti, upravo zbog svog burnog lifestyle-a.

Sada, s obzirom da se “Zadruga” okončala, a do jeseni ona nema nikakvih obaveza, Koraćeva je odlučila da ode da se malo plakne.

Ali gdje je ona, tu je neka perverzija u igri, uvijek.

Ana Korać zaprepastila je sve na društvenim medijima kada se na društvenim mrežama pojavio kratki video isječak na kojem se jasno i lijepo vidi kako ona u krajnje provokativnom izdanju leži ispružena ispod nadstrešnice, a svo vrijeme se jedan mališan igrao potpuno bezbrižno pored nje, a u jednom je trenutku napravio nešto zaista nevjerovatno.

Naime, starleta s halterima u vatreno crvenoj kombinaciji besramno je ležala tu, ne obazirući se na godine malog plavog dječaka koji je u jednom trenutku po njenom golom trbuhu vozio svoju igračku “mali automobil”. Nju je to uzbudilo i ona je odmah počela da se igra sa njim.

“Gledaj sad, sad će ti teta pokazati kako se to radi.” te mu je uzela autić iz ruke i počela da ga vozi po sebi, dok je dječačić sa osmijehom posmatrao.

“Gdje ste perverznjaci?” prišao joj je Lazar Jeremić, koji je sve to snimao, a Ana je sve ponosno objavila na društvenim mrežama.

“Ćao perverzijo”, odgovorila mu je Korać uz ogroman osmijeh. Na tome se video završio.

Naravno, tu nije bilo ničega spornog (ako zanemarino njen outfit), ali se svakako ovo sve moglo protumačiti na nekoliko načina.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..