Novo

HLADNOKRVNO UPUCAO MARIJU PRED NJENO DVOJE DECE: Kamere snimile jeziv zločin usred bela dana, gledajte na svoju odgovornost! (VIDEO)

Marija Kristina Kale (46) iz Kolumbije je izašla na ulicu sa svoje dvoje djece izašla u šetnju, bio je lijep i vedar dan, ptice na granama obližnjeg parka su cvrkutale, ali se sve vrlo brzo pretvorilo u tragediju.

Naime, nadzorne kamere su uspjele da snime muškarca koji je imao crveni kačket na glavi koji je trčao za Marijom i njenom djecu i ujednom momentu stao ispred nje. Marija je podigla ruke, krenula da ide unazad, jedno dijete je pobjeglo, dok je drugo ostalo totalno ukopano od šoka. Muškarac, za kojeg se pretpostavlja da je njen bivši dečko potegao je pištolj i pucao je dva puta u Mariju, jednom u glavu i jednom u grudi. Nije joj bilo spasa. Ostala je licu mjesta mrtva.

Sve se desilo u gradiću Kali, a gradonačelnik ovog gradića Horhe Ivan Ospina nazvao je ovo “kukavičkim” ubistvom i osudio to.

“Sve indicije ukazuju na to da je čovjek u crvenom kačketu kojeg vidimo na kamerama zapravo bivši momak sirote žene koja je izgubila život. Ovo je klasični slučaj femicida, ali ja bih da dodam da se radi o kukavičkom ubistvu. Policija radi sve što je u njenoj moći da se monsturm što prije dovede pred lice pravde. Djeca su zbrinuta i bit će poslata u hraniteljske porodice, a obavit će se i razgovori sa stručnim osobama. Ovo je tužan dan za naš gradić i za našu državu.” izjavio je Ospina.

Šta vi mislite o svemu ovome? Napišite nam svoje mišljenje u komentarima ispod.

Oglasi – Advertisement
Pozitiv media

Dobrodošli na portal Pozitiv Media.