Novo Vijesti

HITNO se oglasio predsednik Vučić! “Mnogo se izvinjavam što sam ovako obuče, ali…” Srbija u šoku nakon OVE IZJAVE!

Danas u ovom članku bavimo sa aktivnostima predsednika Srbije Aleksandar Vučić, koji je u pogonu u poslednih mesec dana. Ono što je jako interesatno je to da on jako puno vremena provodi na terenu, obilazi gradilišta i druži se sa običnim radnicima, a to običan čovek itekako zna da ceni.

Pre par dana objavio sliku na svom profilu koji ima na Instagram nalogu sliku kako sa radnicima jede na gebeku od auta. Oni su pojeli pola hleba, majoneze, mortadelu i po jedan paradajz. Predsednik kaže da je itekako uživao u ovom obraku, kao i kada je pre 2 dana obilazio radove na autoputu, a žena koja živi do same saobraćajnice mu je iznela kolače., Dok je za kolače rekao da su vrući i ukusni, i da dugo vremena nije tako nešto probao.

Za predsednika Aleksandra je karastično to da čak i nedeljom je aktivan, a na tome mu najviše zameri i supruga Tamara, jer nikada nij sa decom kod kuće, i sa njima nikako ne provodi svoje vreme. Zato je pre par dana sa najstarijim sinom bio privatno u Valjevu, a tamo su posetili jedan vinski podrum, a i tu sliku je podelio na Instagramu.

Vučić je sada izašao ispred kuće svojih roditelja, te se obratio Srbiji sa rečima da mu je itekako drago da je počeo treći krug vakcinacije, jer su se mnogi smejali kada je on govorio da će Srbija biti među prvim državama koje su dobile vakcinu, a on ih je jako uverio u suprotnom. Danas je Srbija među 3 zemlje u Evropi po broju primljenih vakcina.