Novo

HITN0 UPOZORENJE IZ LIDLA! Ovi proizvodi se odmah povlače, ako ih imate u FRIŽIDERU ni slučajno ih ne jedite, BACITE U SMEĆE!

Danas u ovom članku se bavimo sa velikim trgovačkim centrima, kojih danas ima mnogo na svakom ćošku. Naime, manje prodavnice i marketi su zasigurno skroz propali, jer veliki trgovački lanci su ih progurali sa svojim ponudama, koje su itekkao povolne a u vreme današnje krize se gleda svaki mogući utrošeni dinar ili evro cent.

Tako da kada su u pitanju naša područja imao razne trgovačke centre kao što je to Lidl, Robot, Maksi, Bingo i mnogi drui. Otprilike su svi na isi kalup i svai od njih uvek ima cenu dana kako i opcije a kupi se dva a dobiješ tri ili slično. Međutim, sve u to uglavnom proizdov koji su pred stek rok trajanja a ako ih nemate namru odmah iskoristite bolje je da ih ne kupujete.

Ako još tome svemu dodamo i to da je kkvalitet pojediih namirnica i više nego upitan onda je ponekad bolje da odemo u obični market te obaviti minimalnu ali kvalitetnu kupovinu. Kao što i sami možete da vidie mi danas govorimo o Lidlu, koji je na ovim područjima prisutan u poslednjih 120 godina, a još ga nema samo u Bosni i Hercegovini te u Crnoj Gori. Da i oni znaju da kiksaju, pokazuje i informacija koja nam dolazi iz Velike Britanije, gde su pojedini proizvodi jutros povučeni sa rafa ovog trgovačkoga centra.

Njihovi riblji štapići, žitarice, štapići krekeri, špinat, jaja i čokolada, sa njigovim potpiusima su povučeni iz prodaje, jer je istekao rok trajanja. Sve u svemu, ne mora značiti da je i u našim Lidl prodavnicama takva situacija, ali je bolje ne rizikovati, nego se rešiti ovih artikala.