Novo

Haris Džinović bez ŠEŠIRA i bez GAĆA, NE ZNA SE ŠTA JE GORE: Isplivale tajne slike najvećeg pjevača na BALKANU! (FOTO)

Legendarni i po mnogima možda i najbolji i najpoznatiji pjevač s ovih prostora Haris Džinović ima boju i glasnoću glasa s kojim se malo ko može pohvaliti. On je bio na sceni već duže vrijeme, prvo je imao grupu koja se zvala Sare Roma i koja je uglavnom izvodila tradicionalne romske pjesme, a zatim je započeo svoju solo karijeru i nije pogriješio.

Tek tada je postao zaista prepoznatljiv, ne samo po svom glasu, već i po brojnim hitovima koje je imao. I danas se na raznim takmičenjima u pjevanju neki odlučuju otpjevati njegove pjesme, ali za većinu je to ipak previše. Haris Džinović nije poznat samo po svom raskošnom glasu, već je oduvijek bio ogroman veseljak, ali i zavodnik, a njegov zaštitni znak postao je njegov šešir koji nikada, ali nikada ne skida s glave.

Počeo je gubiti kosu vrlo rano i na početku svoje karijere nosio je šalove na glavi, zatim kačkete, a zatim je prešao na šešire. Haris Džinović oženjen je inače Melinom koja je gotovo 30 godina mlađa od njega i zajedno imaju dvoje djece. Unatoč velikoj razlici u dobi, oni se odlično slažu i imaju veoma skladan brak. Njih dvoje kažu da je njihova ljubav svakim danom sve jača, a on u javnosti veoma često hvali svoju ženu.

Džinović zove Melinu svojom djevojkom od milion dolara i tvrdi da mu nikad nije teško preuzeti dio svojih poslova kod kuće kad je zauzeta. Melina je poznata dizajnerica i ima puno poslovnih odgovornosti, a on je uistinu podržava u njenom radu. Nedavno se u javnosti pojavila fotografija Harrisa bez šešira i prilično ga je teško prepoznati. Usput, slika je snimljena prije 30 godina na njegovom odmoru.