Novo

HAOS U VRNJAČKOJ BANJI! VIDELI 2 MUŠKARCA KAKO SE DRŽE ZA RUKE I IDU U ŠUMU! Kucnuli na prozor auta, a onda NEOČEKIVAN OBRT

U nastavku dnašnjeg članka dotaći ćemo se zaanimljive teme , a koja se tiče brojnih koje svakodnevno možemo d apronađemo na internet portalima . Naime , iz dan au dan dešavaju se razne situacije kose su poprilično šokantne i neobične , a takva je i ova koja nam danas stiže iz Srbije , a tiče se konkretno Vrnjačke Banje.

Dakle , kada je reč o policiji , ona je svakako na udaru kaada su čudni pozivi od građana , pa su neki i sumanuti kao što su ti da su videli vampire ili čak da imaju duhove na stubištu. Postoje i oni koji se tiču zanimljivih , a to je da su dva sumnjiva muškarca viđena , a koji su podsećali na običnu ge j akciju , aali je se na kraju ispostavilo da dilaju dro gu . Dakle , današnja priča koju vam donosimo se desila na području Vrnjačke Banje ,a reč je o tome da je u kasnim satima policisjka patrola krenula da smeta zaljubljenom paru u autu , a onda su dobili dojavu da su se dva muškarca držeći za ruke uputila u šumu.

Zatim su našli osumnjičeni automobil, a u nutra su bila dva muškarca koji su se počeli komešati kada su videli policajce. “Zbunjeno su objašnjavali da su se zapričali, ali su ih policajci odmah upitali imaju li nešto od nedozvoljenih stvari, te im naredili da izađu iz automobila. Usledio je pretres i kod osumnjičenog D. M. pronađeni su narkotici” – otkriva izvor. Tkao jhe osunječeni krenuo da priča kako je hiv pozitivan ,te da mu narkotici služe za lečenje . “Počeo je da objašnjava da je došao kod prijatelja u posetu, a da su mu ti narkotici potrebni kao lek. U tom trenutku je zatražio da se odvoji od svog prijatelja, pa je rekao da je HIV pozitivan i da mu amfetamini služe kao pomoćno lekovito sredstvo.”. zaključio je na kraju izvor.