Uncategorized

HAOS u domu Nataše Bekvalac , pevačicin DOM JE UNIŠTEN , a zna se i ko stoji iza toga ! (FOTO)

Kako je opšte poznato da jedna od najleših pevačica Srbije izuzetno voli pse i često ih udomljava , nedavno se požalila svojim fanovima objavom koja je mnoge nasmejala.  Pevačica je naime sa fanovima podelila svoje muke , koje joj stvaraju njena kćerka i kućni ljubomci dok se igraju u njihovom prekrasnom domu. Iako je sve mnogo bezazleno , pevačici to stvara probleme jer kako se vidi svako vodi svoju politiku i ne mare mnogo za njene opomene i pravila.

 

 

Psi jedu za stolom , Miško je pojeo garnituru ! Šta ne radim kako treba , zna li neko !? – kroz smeh je u svom videu upitala pevačica svoje verne fanove.

Moj autoritet je potpuno zakazao ! -požalila se Nataša

 

 

A da je naša lepa Nata potpuno upravu , pokazuju i poslednje fotografije , sa njenog instagram profila , gdje je pokazala kako izgleda garintura koju je Miško “pojeo”. Ali je jasno dala do znanja da za nju to zapravo i ne predstavlja veliki problem , jer u opis fotografije stavila ” Ok, ne robujemo stvarima. ” 

Nataša je poznata našoj javnosti , kao majka koja ne deli previše nestašluka svojih ljubimaca i kćerke , pa nam je sve ovo bilo jako simpatično. Jer ipak su sve te objave bile šaljivog i blagog karaktera kako smo od Nate i navikli. Životinje uopšteno , ali posebno psi su njena velika ljubav , i svi njeni ljubimci su spašeni i udomljeni , što nam zapravo u velikoj meri govori o tome kakva je ona osoba. Da ne robuje stvarima , markama i pedigreima , nego daje najlepši i najbolji mogući primer svojoj kćerki , kakva osoba da bude kada poraste.

 

Oglasi – Advertisement
Pozitiv media

Dobrodošli na portal Pozitiv Media.