Novo

HA0S!VELJKO RAŽNATOVIĆ NAPUSTIO BOGDANU! Ceca odlučila da se ne meša!

Jedan od najpoznatijih parova kada je u pitanju Balkan jeste naravno Bogdana i Veljko Ražnatović. Mnogi su se zapraov jako začudili kada su čuli da će Cecin sin da se oženi sa devojkom čiji roditelji prodaju piliće na jednoj od beogradskih pijaca. Međutim, on je i na tja način odlučio da pokaže da je sasvim normalan bez obzira ko su mu roditelji.

Mnogo je teško da se nosi breme popularni roditelja, a on se odlučio da se bavi možda i najtežom sportom a to je boks. Do sada ima 10 pobeada i isto toliko mečeva, ali niko se nije našao da je ugodio pogotovo našem narodu. Naime, u medijima se jako puno puta moglo da pročita da mu mama pplaća protivnike da padaju kao da su nokautirnai.

Upravob iz tog razloga se pre dve godine maknuo iz Beograda te je otišao na selo kod Bogdane gde su dobili kuću na poklon od njenog oca. Međutim, Veljko sada ima jako važan turnir, a za to će mu trebati jako dobra priprema ali i izolacija, tako a je odlučio da u VEterniku nadomak Novog Sada iznajmi stan, u kojem že da živi dok se ne završi borba.

“Veljko uskoro ima važan turnir i zbog toga je rešio da se izoluje, pa je u dogovoru sa suprugom Bogdanom izjanio stan i odselio se. Ona se sa tim složila jer zna koliko mu je taj turnir važan. Dok on bude odsutan, Bogdana će sa sinom Željkom boraviti kod Cece u vili, ali će svakako s vremenom na vreme sa detetom ići do Novog Sada, jer su njih troje navikli da budu stalno zajedno i baš se retko razdvajaju” – rekao je izvor za alo.rs.