Zanimljivosti

Gurnuo živu majku u kovčeg i sahranio je: Nesretna žena doživjela 3 dana pakla (VIDEO)

Nažalost, svaki dan primamo zaista strašne vijesti o raznim zločinima u našoj regiji, širom svijeta, koji pokazuju da svijet očito ide u pogrešnom smjeru, da su mnogi ljudi spremni učiniti nešto loše, čak i svojim najmilijima. jer, ne znate zašto. materijalne ili druge koristi ili zato što su mentalno bolesni.

Muškarac je uhapšen na sjeverozapadu Kine zbog sahranjivanja svoje 79-godišnje majke. Napolalizirana žena pronađena je tri dana kasnije, navodno u stabilnom stanju u bolnici okruga Shank, a regionalni tužitelji utvrdili su da to zapravo nije činio niko osim njenog 58-godišnjeg sina. je poznato samo po onome što se dogodilo pod prezimenom Ma:

Sve je počelo prije nekoliko dana kada je muška supruga prijavila policiji da njen suprug sjedi u invalidskim kolicima sa svojom pravom majkom, da se ona ne vraća. Nakon što je policija pronašla njenog sina, ali bez majke, priznao im je nakon dužeg ispitivanja da je majku sahranio u šumi, a ženu su pronašli živu zakopanu samo dan kasnije, spasivši joj život.

Čovjek je sve vrijeme bio u policijskoj stanici, policajci su iskopali metar od šest stopa, nisu odgovorili kada su vidjeli da je njegova majka još živa.

Šta mislite o ovom slučaju? Kako biste kaznili ovog čovjeka, kako biste objasnili njegove postupke? Šta je po vama bila njegova motivacija?