Mi se danas bavimo malo ženskim problemima i stvarima koje mogu zadesiti jednu ženu u životu.

Naravno, ženama i ne mora nužno nešto previše da se desi u životu pa da im zasmeta, dovoljne su sitnice, zar ne? Jedna stvar, međutim, sa kojom većina žena nije uopšte zadovoljna, su svakako grudi. Svaka bi žena voljela da ima veće, punije i ljepše grudi. Jeste li znali da preko 80% žena danas nosi pogrešnu veličinu grudnjaka?

Vera Svodoba je stručnjak za ženske grudnjake i ona je za Daily Mail rekla kako preuski grudnjaci zapravo prave ogroman problem za svaku ženu jer oni svi imaju previše labave tregere pozati što može da bude veoma nezgodno, mada se ovdje radi o nepisanom pravilu odnosno ne moraju svi grudnjaci ovog tipa ima taj problem. Kako ćete znati da li nosite pogrešan grudnjak, pitate se? Jednostavno je, jer će vas leđa boljeti od njega.

Ukoliko vam bretele od grudnjaka konstantno spadaju, onda je vrlo vjerovatno da nosite potpuno pogrešan broj grudnjaka. Svoboda je također naglasila da svaka žena obavezno mora svakih 6 do 12 mjeseci mijenjati grudnjak. Pričvrstite tregere na zadnjem dijelu svog grudnjaka i prođite ispod grudi pa ga pričvrstite na vašim leđima. AKo tako uradite ne biste onda imati problem sa labavim grudnjakom.

Možete isto tako uzeti i male silikonske jastučiće koje ćete staviti na ramena i onda preko toga navući grudnjak. Ako to tako uradite ne biste trebali osjetiti neugodu ili imati neke tragove i masnice od previše zategnutog grudnjaka. Tregeri koje ćete na taj način zategnuti će da učvrste vaše grudi što će se sve izgledati puno bolje.

Preporučujemo