Home Showbizz Grudi na izvol’te, a gazi sedmu deceniju: Neda Ukraden objavila fotografiju u...

Grudi na izvol’te, a gazi sedmu deceniju: Neda Ukraden objavila fotografiju u premalom bikiniju, mlađe kolegice od sramote ne izlaze iz kuće (FOTO)

724
0

Pjevačica je pokazala sve svoje čari kojima raspolaže u dvodijelnom kupaćem kostimu.

Neda Ukraden je odlučila potražiti odmor od posla i obaveza u Hrvatskoj na Jadranu. Popularna pjevačica pohvalila se putem Instagrama fotografijom iz Vodica na kojoj pozira sa sunčanim naočalama i u dvodijelnom prugastom badiću. Došlo vrijeme da se more proba, napisala je pjevačica koja će uskoro da proslavi 69. rođendan.

Inače, pjevačica je u skorašnje vrijeme objavila baladu Bijela Košulja u kojoj, kako je i sama navela u intervjuu, slavi brak, kao i svaku iskrenu ljubav. Tom prilikom istakla je da pjesma ima i autobiografsku notu. U svakom slučaju sam se pronašla u ovoj pjesmi, pa se treba shvatiti kao otvoreni natječaj. Natječaj za supruga, dodala je ona svojevremeno.

A kad bi doista bio otvoren natječaj za njenog supruga, pjevačica je tada otkrila i koje bi karakteristike morao da ima potencijalni kandidat, koji bi još jednom doveo najzgodniju baku Balkana do bračne luke.

-Mora da bude jedna muška Neda, da i dobro voli skuhati i odjenuti se dobro, da je zezator i mangup, ali džentlmen. Mora da bude na nivou žene koja je i tu i tamo, neko ko voli toplinu doma, porodicu, ali isto ko voli dobru kafanu, dobru predstavu. Kažem ja, još se taj nije rodio, rekla je ona.

Pjevačica na regionalnoj estradnoj sceni postoji već punih pet decenija, a posljednjoj objavljenoj pjesmi je opjevala i preljub, te je otkrila da nikad ne bi oprostila preljub u smislu da je partner s vama, a voli drugog.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..