Novo

GROBAR ULETEO NA SVADBU I OTKRIO JEZIVU ISTINU: Preklinjao je domaćina da odmah BACI KUMINU TORTU, evo i zašto! (FOTO)

Veliki je broj ljudi danas koji veruju u crnu magiju kao i vraćanje a mi vam danas donosimo jednu priču koja se pojavila na društvenim mrežama i u kooj je konobar po imenu Milan opisao događaj sa jedne svadbe. Tako je on rekao da već dugo radi ovaj posao i da je video i čuo sve i svašta ali da je ova svadba promenila njegovo mišlenje.

Ta je svabda bila kao i svaka druga do momenta kada je restoran došao čovek koji kopa rake na groblju i koji je od njega tražio da vidi domaćina te svadbe. Zatim je Milan potražio oca mladoženje pa je s njim izašao ispred restorana jer nije želio da pokvari slavlje mladencima i gostima a kada su su izašli napolje videli su jendog čoveka sitnije građe u staroj i isprljanoj odeći kojem je očito bilo neugodno.

Tako se on nekoliko puta izvinuo domaćinu a onda mu je ispričao šta je video dok je kopa raku na groblju nekoliko sati ranije. Naime, tada je na groblje odšla jedna žena lepa i doterana a u ruci je nosila veliku svadbenu tortu. Ona je po njegovim rečim spustila tortu na grob i počela nešto da mumlja a zatim je naime na gorblje doša jedna žela lepa i doterana a u ruci je nosila veliku svadbenu tooru. Ona je po njegovim rečima spustila tortu na grob i počela nešto da mumlja a zatim je tri puta prebacila zemlju preko nje.

Posle toga je uzela tortu i sela u auto u kojem je čekao jedan muškarac i grobaru je odmah bilo jasno da je u pitanju crna magija. Zatim je on seo u svoje auto i krenuo za njima i tako je stigao do ovog restorana i odlučio da domaćina upozori. Na kraju se ispostavilo da je bila reč o njihovoj kumi i kumu koje je domaćih odmah izbacio napolje.